Resultaten voor autorijschool drachten

autorijschool drachten
Autorijles en autorijbewijs halen in Drachten? Verkeersschool Geert.
Wij zijn een autorijschool met al meer dan 40 jaar ervaring in het geven van rijlessen. Onze instructeurs zijn zeer ervaren en willen naast dat u slaagd, ook graag dat u een plezierige rijopleiding hebt. Waarom Verkeersschool Geert? Wij zijn een no-nonsense rijschool, dat houdt in dat je ook echt daadwerkelijk krijgt waar je voor betaald. Zo is een uur ook echt 60 minuten bij ons en geen 50 minuten bij veel rijscholen! Bij Verkeersschool Geert krijg je de opleiding die bij jou past, niets meer en niets minder. Dat is waar jij voor betaald, en daarom ga je naar Verkeersschool Geert. Kun je niet wachten om te beginnen, kijk dan snel bij onze tarieven. Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen. Wij staan garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Simone Elzinga-van der Klijn. De Ee 58. 9201 BJ Drachten.
Folkertsma rijschool Auto motor rijschool drachten leeuwarden heerenveen.
9207 CE Drachten. NL81 RABO 0179 9753 07. Folkertsma rijschool: persoonlijke begeleiding! Ben je op zoek naar een rijschool die je stap voor stap begeleidt op weg naar het behalen van het rijbewijs? Wil je lessen volgens de nieuwste methode en inzichten? Les je het liefst in dezelfde rookvrije lesauto met vaste instructeur? Wil je inzicht in jouw vorderingen? Zoek je een rijopleiding op maat die flexibel is? Wil je kwalitatief goede rijlessen die bovendien prettig geprijsd zijn? Dan zit je bij Folkertsma rijschool goed! Ik ben Anne Folkertsma m en al jarenlang werkzaam in de gehandicaptenzorg. Ik heb op een behandelgroep met pubers gewerkt. Momenteel werk ik op een kinderobservatiegroep. Sinds 2013 verdeel ik mijn werktijd tussen mijn baan in de gehandicaptenzorg en mijn eigen autorijschool.
Autorijschool Graansma.
Welkom op de website van Autorijschool Graansma. Ben je 165, jaar of ouder en wil jij je rijbewijs op een vakkundige en enthousiaste manier halen? Dan ben je bij Autorijschool Graansma aan het juiste adres! Je kunt bij Autorijschool Graansma rijles krijgen voor.:
Rijschool Drachten De rijschool.
Welkom bij Rijschool Drachten. Rijschool Drachten bestaat uit een hecht en professioneel team. Ons doel is er voor te zorgen dat onze kandidaten op een verantwoorde veilige manier kunnen deelnemen in het verkeer. Onze rij instructeurs 3 vrouwen en 4 mannen hebben allemaal jarenlange ervaring.
Site Offline.
Check this page regularly! This web site will soon be on-line. Ipower, the hosting service provider for Büdrijf, wishes them all the best with their web site and would like to thank them for their trust! EMAIL SUPPORT FAQ ONLINE HANDLEIDING.
Rijschool Thomassen Drachten Welkom bij Rijschool Thomassen.
Om te bepalen wat het beste bij jou past is er de mogelijkheid om een proefles in te plannen. Zodra je het inschrijfformulier hebt ingevuld nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de proefles in te plannen. Waarom Rijschool Thomassen in Drachten?
Verkeersschool ALERT Auto Brommer Motor Aanhangwagen Automaat Rijbewijs Drachten Verkeersschool ALERT Rijschool Friesland.
Je krijgt dan geen code 80 op je rijbewijs vermeld. Blijft op de hoogte en volg ons via Twitter en Facebook. Rijbewijs AM bromfiets. Rijbewijs B RIS opleiding. Meer informatie over de mogelijkheden? 9202 GM Drachten. Verkeersschool ALERT vormgeving Spinnerz Communicatie.
Homepage Rijschool Wim Drachten e.o.
Ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool in Drachten en omgeving? Dan ben je bij rijschool Wim op het juiste adres! Je kunt hier je rijbewijs halen voor de auto en daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om rijlessen te volgen voor de rijtest.
Autorijschool Drachten Vergelijk rijscholen in Drachten.
Standaard is dit overzicht gesorteerd op slagingspercentage. Wilt u naast de slagingspercentages ook de prijzen van rijscholen in Drachten vergelijken, klik dan op de kolom uurtarief. In onderstaand overzicht vind je alle rijscholen die resultaten in de categorie Personenauto hebben behaald.
welkom op de website van autorijschool lia.
Tevens bestaat de mogelijkheid om rijlessen te plannen vanaf je school of werk of hier naartoe gebracht te worden. welkom op de website van autorijschool lia. Copyright: Lia Schutte 2015 Eems 150 9204 JZ Drachten T: 0512 511562 / M: 06 22505716 E: liaschutte@upcmail.nl.

Contacteer ons

-- autorijschool sneek
-- autorijschool huizen
-- autorijschool edas
-- autorijschool den helder
-- autorijschool leon
-- autorijschool drachten
-- don autorijschool
-- autorijschool woerden
-- autorijschool oosterhout