Op zoek naar autorijbewijs ook geldig voor scooter?

autorijbewijs ook geldig voor scooter
Scooterrijbewijs Scooterbelang.
Home de scooter. Scooter en brommerrijbewijs vanaf januari 2013 rijbewijs AM. Bent u 16 jaar of ouder? Dan mag u op een bromfiets rijden. Een bromfietsrijbewijs is verplicht. Een brommerrijbewijs is niet nodig als u een autorijbewijs B of motorrijbewijs A bezit. Heeft u nog een oud bromfietscertificaat? Dan mag u daar niet mee op de bromfiets, bromscooter, snorfiets, spartamet of brommobiel rijden. U kon tot 1 oktober 2009 het bromfietscertificaat omruilen voor een bromfietsrijbewijs. Als u dat niet hebt gedaan, moet u opnieuw examen doen bij het CBR. Rijlessen volgen en examen aanvragen. U kunt al vanaf 155, jaar theorie-examen doen voor het brommerrijbewijs. Vanaf 16 jaar mag u rijlessen volgen en praktijkexamen doen. Op de site van het CBR kunt u vinden hoe u het rijexamen AM kunt aanvragen. Ook leest u daar alles over het theorie-examen en praktijkexamen voor het rijbewijs AM. Rijbewijs AM ophalen bij gemeente. Als u geslaagd bent voor uw brommerexamen, kunt u bij uw gemeente het rijbewijs aanvragen. Na aanvraag duurt het nog 5 werkdagen voor u uw rijbewijs kunt ophalen. Rijbewijs AM verlengen vernieuwen. Een rijbewijs AM is normaal gesproken 10 jaar geldig.
Mag je met een autorijbewijs scooter rijden? RijLESS.nl.
En dit geldt ook als je in 1999 of later geboren bent. Met 17 jaar je autorijbewijs. Met 17 jaar kun je het autorijbewijs halen en mag je met een begeleider tot je 18de autorijden. Met het rijbewijs op je 17de mag je wel alleen en dus zonder begeleider op je scooter of brommer rijden, daar hoeft dus geen begeleider achter op. Twijfel je nog? Op de website van de rijksoverheid kun je nalezen welk rijbewijs je voor wat nodig hebt en daar kan je nalezen dat je bij een geldig autorijbewijs of motorrijbewijs je niet meer apart een bromfietsrijbewijs hoeft te hebben.
Scooter rijbewijs informatie Scooternews.nl.
Je hoort direct na afloop of je geslaagd bent en of je aan je praktijklessen kan gaan beginnen. Wacht hier niet al te lang mee, het theorie-examen is namelijk maar 15, jaar geldig. Gratis proefexamen doen? Praktijkexamen scooter rijbewijs: In tegenstelling tot het theorie-examen is het pas vanaf 16-jarige leeftijd mogelijk om het praktijkexamen voor het rijbewijs AM af te leggen bij het CBR. Je kan het praktijkexamen AM pas aanvragen als je geslaagd bent voor het theorie-examen en enkele rijlessen bij je rijschool hebt gevolgd. Alvorens het praktijkexamen begint zal je op het examencentrum van het CBR kennismaken met een examinator die je instructies omtrent het examen én een oor-ontvangertje voor in de helm zal verschaffen. Hiermee zal de examinator aanwijzingen en opdrachten aan jou doorgeven tijdens de circa 25 minuten durende examenrit. De examinator en vaak ook je rijinstructeur volgt je tijdens deze examenrit op een scooter om te beoordelen hoe je reageert op het overige verkeer, of je de verkeerssituaties meester bent en natuurlijk of je de aanwijzingen correct opvolgt.
Mag ik een scooter besturen met mijn B rijbewijs? Verkeersschool Tilburg.
Mag ik met een 2toDrive rijbewijs ook op een brommer of scooter rijden? Met 2toDrive Begeleid Rijden kun je met je 17e je autorijbewijs rijbewijs B behalen en mag je autorijden met een begeleider tot je 18de én zelfstandig op een scooter of brommer. Als je op je 17e een scooter bestuurd, dan hoeft er dus geen begeleider achterop mee. Je hebt geen bromfietsrijbewijs nodig voor het besturen van een bijzondere bromfiets, zoals de Segway, Stint en Trikke.
Niet meer met autorijbewijs op scooter? Bokt.nl.
En ook op de scooter/snorfiets geldt dat je niet mag drinken en ook je rijbewijs kan worden ingevorderd, die eisen zijn exact hetzelfde voor alle rijbewijzen! Om maar even meerdere misverstanden te verhelpen. Berichten: 9309 Geregistreerd: 18-06-04 Woonplaats: Asheville, NC. Re: Niet meer met autorijbewijs op scooter?
Veelgestelde vragen Rijschool DAM.
Nee dit mag niet omdat je dan niet verzekerd bent. Wij zijn hier speciaal voor verzekerd dus je rijdt op een scooter van onze verkeersschool. Als ik slaag voor een auto theorie examen is dit dan ook geldig voor het bromfietsrijbewijs? Nee, voor het bromfietsrijbewijs moet je een bromfiets theorie examen doen. Hoe oud moet ik zijn voor het volgen van rijlessen? Vanaf 17 jaar mag je rijlessen volgen. Als je echter niet in het bezit bent van een autorijbewijs moet je eerst je motor theorie examen gehaald hebben voordat je rijlessen op de openbare weg mag volgen.
Welk rijbewijs heb ik nodig om op een brommer, scooter, speed-pedelec, snorfiets of brommobiel te rijden? Rijksoverheid.nl.
U heeft een bromfietsrijbewijs nodig om op een bromfiets, scooter, speed-pedelec, snorfiets of brommobiel te mogen rijden. Heeft u een autorijbewijs rijbewijs B of motorrijbewijs rijbewijs A? Dan krijgt u het bromfietsrijbewijs rijbewijs AM automatisch bijgeschreven op uw rijbewijs. Rijlessen voor bromfietsrijbewijs volgen en examen aanvragen. U kunt vanaf 155, jaar theorie-examen doen voor het bromfietsrijbewijs rijbewijs AM. Vanaf 16 jaar mag u rijlessen volgen en praktijkexamen doen. Op de site van het CBR leest u hoe u het rijexamen AM kunt aanvragen. Ook leest u daar alles over het theorie-examen en praktijkexamen voor het rijbewijs AM. Bromfietsrijbewijs bij autorijbewijs en motorrijbewijs. Heeft u een geldig autorijbewijs rijbewijs B of motorrijbewijs rijbewijs A, A1 of A2?
Alles over het scooter rijbewijs AM.
Heb je al een autorijbewijs of motorrijbewijs? Dan hebt je geen apart bromfietsrijbewijs nodig. Met een bromfietsrijbewijs AM mag je rijden op een scooter, brommer of snorfiets. Theorie-examen scooterrijbewijs AM. Het theorie-examen voor het scooterrijbewijs AM wordt afgenomen door het CBR op één van hun locaties. Het CBR theorie-examen mag je al doen als vanaf 15 jaar. Slaag je voor het CBR theorie-examen, dan is je theoriecertificaat 15, jaar geldig. Om je theorie-examen te halen, moet je de theorie leren. Je kan je met elke leeftijd inschrijven voor de online theorie-cursus van TET en direct beginnen. Geen boek nodig. 8x sneller leren. De TET methode op theorie-examentrainer.nl is zo gemaakt dat je geen theorieboek hoeft te kopen. Met deze interactieve methode leer je 8x sneller dan met een theorieboek. Dat komt door de PI-leermethode. Praktijkexamen scooterrijbewijs AM. Je mag vanaf 16 jaar rijles nemen. Wel moet je een geldig theoriecertificaat bromfiets hebben. Ook het praktijkexamen van het scooterrijbewijs AM wordt afgenomen door het CBR.

Contacteer ons

-- Kneepkens
-- two to drive
-- autorijbewijs ook geldig voor scooter
-- autorijschool amsterdam
-- autorijschool eindhoven
-- Autorijschool Den Haag
-- autorijschool utrecht
-- Autorijschool Almere
-- Autorijschool Rotterdam