Zoeken naar peter jansen autorijschool

peter jansen autorijschool
Klacht Autorijschool Peter Jansen! ontevreden KLACHT.nl.
Meld uw Klacht over Autorijschool Peter Jansen. Zo werkt het. mijn zoon heeft lessen en examen gedaan bij peter jansen in sprundel en heeft lessen gehad van rudy de jong na 5 x gezakt te zijn en daar de reden is dat rudy de jong tegen mijn zoon heeft gezegt dat een auto een moordwapen is en rudy deed ook uitvalllen tegen mijn zoon een andere instruteur genomen en dat ging goed maar, de gezegde van rudy blijft in zijn hoofd zitten NU IS MIJN ZOON DUS VOOR DE 5 DE KEER GEZAKT en we zijn naar peter jansen gegaan om de situatie uit te leggen maar ontkennen het en worden niet geloofd nu, gebeld naar peter jansen om het bnor opnieuw aan te vragen en ze zegt dat ze dat niet meer doet omdat ze het niet geloven dat het echt gezegt is kan dit zomaar en kan hier iets aan gedaan worden Natuurlijk ontkennen ze het maar zijn woord tegen de mijne.
Autorijschool Peter Jansen.
6532 rijscholen 37352 reviews. Webshop Rijscholen vergelijken Gratis theorie boek Theorie examen oefenen Nieuws. Autorijschool Peter Jansen. 77, Autorijschool Peter Jansen. Beoordeel deze rijschool. Ik ben eigenaar van deze rijschool Contactgegevens. Autorijschool Peter Jansen Struikhei 43 4714VC Sprundel Website: http//www.peterjansen.nl: Tel: Toon telefoonnummer.
Autorijschool Peter Jansen Rijschool in Sprundel Autorijschooltarieven.nl.
Tips om je rijbewijs te halen. Autorijschool Peter Jansen. Je bent hier: Home Rijscholen in Sprundel Autorijschool Peter Jansen. Autorijschool Peter Jansen. 0165 34 35 76. 0165 32 03 26. Neem contact op met Autorijschool Peter Jansen. Neem nu contact op.
Autorijschool Peter Jansen.
Bel ons vandaag nog en we maken meteen een lesafspraak! Al een poosje van plan om je rijbewijs te halen? Autorijschool Peter Jansen is er klaar voor! Bij ons mag je rekenen op kwaliteit en ervaring voor een zeer scherpe prijs.
Autorijschool Peter Jansen in Sprundel Rijschool Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave Autorijschool Peter Jansen Sprundel. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Autorijschool Peter Jansen in Sprundel. Gerelateerde bedrijven Autorijschool Peter Jansen Sprundel.

Contacteer ons

-- autorijschool barneveld
-- autorijschool almelo
-- autorijschool oss
-- peter jansen autorijschool
-- autorijschool succes
-- autorijschool nesselande
-- autorijschool maassluis
-- autorijschool amsterdam noord
-- autorijschool hillegom
-- autorijschool hellevoetsluis
-- autorijschool andre
-- autorijschool katwijk